Select Page

WAO KIDS 3-12 år

Samtidigt som de vuxna firar gudstjänst håller “We are one KIDS”  (WAO KIDS) – egna gudstjänster och aktiviteter för yngre och äldre barn ålder 3-12 år.
Vi vill att varje barn som kommer till WAO ska få möta Jesus, lära känna Jesu kärlek och växa i sin relation med honom. Vårt fokus är att berätta om Jesus och hans kärlek samt ge grundläggande bibelundervisning. Detta vill vi göra på ett kreativt sätt, genom exempelvis drama, illustrationer, tävlingar och spännande pyssel. Vid varje tillfälle ger vi även möjlighet för alla att delta i bön och lovsång.

Vi har 3 olika åldergrupper; 3-5 år (MINI), klass 5-8 år (KIDS) och 9-12 (YOUNG). Denna indelning har vi för att lättare kunna anpassa undervisningen och erbjuda aktiviteter utifrån barnens ålder, mognad och intressen. Syftet är också att barnen ska ha möjlighet att lära känna kompisar i sin egen ålder. Några av de åldersanpassade aktiviteter vi brukar ha är spel, pyssel, dans, bollsport, tävlingar och givetvis fri lek.

Varmt välkomna!

Start 10:00 och incheckning från 09:45
MINI & KIDS checkas in i Kupolens entré på Gotlandsgatan 40 bakom kyrkan
YOUNG checkas in utanför läktaren till kyrksalen