Select Page

Företagarträffen

Södermalmskyrkans företagarnätverk

Nu är höstterminen i full gång. Vi har haft en fantastisk sommar med mycket sol och värme. Skolorna är igång igen. De första förkylningarna har dykt upp. Vi är tillbaka på våra företag och arbeten.
Nu är det också dags att köra igång Södermalmskyrkans företagarnätverk igen. Det är några förändringar som har skett. Patrik Sandberg har lämnat över stafettpinnen till mig att arbeta vidare med företagarnätverket. Jag vill tacka Patrik för hans stora och värdefulla insats som han har gjort i arbetet inom detta nätverk.

Vi kommer att träffas i en ny form, i alla fall inledningsvis. Vi träffas på måndagsmorgnar kl 0730-0830 i Café Söder, Götgatan 87. Ingen föranmälan behövs utan var och en handlar det man själv vill ha i kaféet. Vi har gemenskap, delar Guds Ord och ber tillsammans. Vi kommer att ha detta varje vecka och du väljer själv hur mycket du kan delta.

Jag kommer att dela vad tankarna är kring företagarnätverket de första gångerna vi träffas. Sedan beror det också på er som deltar vad och vilka satsningar vi skall göra under hösten.
Jag vill också understryka att det inte bara är personer som i dagsläget driver företag som är välkomna till företagarnätverket och måndagsmorgnar. Även du som har tankar kring att starta ett företag eller som intresserad av att hjälpa företagare, t ex som mentor, är varmt välkommen.

Varmt välkommen på den första träffen på måndag den 22/9 kl 0730 i Café Söder, Götgatan 87.

Hör gärna av dig till mig om det är något du undrar över.
Guds välsignelse och med vänliga hälsningar

Gustaf Carlsson
VD Södermalmskyrkan och ansvarig för företagarnätverket
gustaf.carlsson@sodermalmskyrkan.se